ONZE HISTORIEK

Op 1 oktober 1967 werd door het echtpaar Hendrik De Kerf-Blommaert te Bazel een groothandel in fijne vleeswaren opgericht onder de naam HENKA. In 1981 ontwikkelde het bedrijf zich snel: vader Hendrik en zoon Dirk startte toen met eigen fabrikage van gezouten en gerookte produkten terwijl dochter Marie-Christine de administratie op zich nam.

In 1983 werden de kookhammen aan het gamma toegevoegd. In 1987, de derde en laatste uitbreidingsfase te Bazel betekende de volle start van eigen productie.

In 1998 wordt door de blijvende inzet van Hendrik en Dirk de nieuwe fabriek te Temse gebouwd. Men spreekt hier van een " up to date" bedrijf, dat zich elke dag meer en meer proportioneert en de afnemer een uitzonderlijk gamma biedt van ambachtelijke delicatessen, zoals de specialiteit: ambachtelijke hammen, extra zoet gerookt paarden- en rundvlees, kipfilet e.v.a kortom, specialisten in zowel kookwaren, gebakken-, gezouten- en gerookte vleeswaren.